Snart dags att rapportera!

Senast den 31 januari 2015 ska all statistik från Saltföreningarna vara inrapporterad till distrikten. I mitten av december skickade vi därför ut statistikblanketter till alla lokala Saltföreningar. Blanketterna finns även att ladda ner på sidan med material för livet i föreningen. Se del 8 under Bidragskartan.

Som underlag för rapporteringen är det viktigt att det finns korrekt ifyllda medlemslistor med personuppgifter på alla medlemmar i Saltföreningen. Dubbelkolla därför gärna att datum för namnunderskrift (måste ske under 2014) eller betalning av medlemsavgift finns med!

Kom även ihåg att minst 60% av föreningens medlemmar måste vara i åldrarna 6-25 år – om fler än 40% är antingen yngre eller äldre får vi inget statsbidrag för föreningen. Era rapporter har tidigare används som underlag för faktureringen av medlemsavgiften till Scouterna men från och med 1/1 2015 kommer denna fakturering att gå via Scoutnet. Det är därför av viktigt att alla scoutkårer har lagt in sina scouter i Scoutnet senast 31/12 2014.

Extra påminnelse! Alla föreningar ska ha skicka in en kopia till Salts rikskansli via distrikten av sitt årsmötesprotokoll 2014 och verksamhetsberättelsen för 2013. Har ni inte gjort det ta omgående kontakt med er distriktskonsulent.

STORT TACK för din insats – den betyder mycket för att barn och unga i Sverige ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus!

 

Du kan också ladda ner dokumenten här:

08.a Verksamhetsredovisning/statistikblankett (Allmän)

08.b Verksamhetsredovisning/statistikblankett (Stockholm)

08.c Verksamhetsredovisning/statistikblankett (Örebro)

Taggat med: ,