Kallad! En konferens du som ungdomsledare inte vill missa!

Som ledare i kyrkans ungdomsarbete står vi inför stora utmaninga.Hur ska vi vinna en ny generation för Kristus? Hur kan vi hjälpa varandra till frimodighet och andlig tillväxt? Hur kan vi utmana varandra att sträcka oss vidare till nya människor och subkulturer? Och hur kan vi leda oss själva, så att vi får brinna utan att samtidigt bli brända?

Oavsett var vi befinner oss i Sveriges kristenhet är utmaningarna desamma. Därför har vi beslutat oss för något historiskt: För första gången vill vi från sex olika barn- och ungdomsorganisationer bjuda in till en gemensam, nationell ungdomsledarkonferens.

Konferensen hålls i Linköping 20-22 november 2015 och anmälan öppnar under sommaren. Läs mer på kallad.se!


Fokus under konferensen kommer att ligga både på oss själva och på det uppdrag som vi blivit anförtrodda av Herren. Vår förhoppning är att du ska åka hem utrustad, utmanad och uppmuntrad – och med ett gäng nya bekantskaper som är i samma livssituation som dig själv.

Vi ses i Linköping!

Mikael Celinder (SAU), Olof Edsinger (Salt), Elin Gert (EFK), Joakim Lundqvist (Equmenia), Daniel Milton (Sionförsamlingen), Edward Sköllerfalk (Pingst Ung) och Hanna Smedjegård (Frälsningsarmén)

 

Taggat med: ,