Scoutledarforum

Texten Scoutledarforum mot gul bakgrund

Välkommen till Salts Scoutledarforum 2016 i Kalmar

Tid: Fr 14 – Sö 16 oktober 2016.

Plats: Kalmar med besök i Mossebo. Samordnas med Distriktskontaktpersonerna (DKP) för Patrullriks

Pris: Gratis! Salt riks står för alla kostnader. Det enda du (eller troligare ditt distrikt) betalar för är din resa.

Boende: Kalmar Vandrarhem Svanen i flerbäddsrum. Receptionen är inte bemannad när vi anländer sent så om du har önskemål eller vill hyra lakan så hör av dig i förväg.

Ta med: Sänglinne = Lakan. Sovsäck är inte okej. Enkla utekläder för ett pass ute om vädret är hyfsat. Gärna Scoutdräkt.

Start: Drop in fredag kväll på Vasakyrkan i Kalmar. Vi finns på plats från kl 18 med några smörgåsar för behövande. Mingel och lite pyssel. De flesta anmälda anländer sent. Meddela om du behöver transport. Fika och andakt efter kl 21.30.

Lördag frukost på boendet. Ca kl 9:30-18:30 är vi sedan i Mossebo på lägerplatsen där LÄKO tar hand om oss, både SLF och DKP. Information från Patrullriks LÄKOs alla ansvarsområden och möjlighet till samtal. Ladda innan med tips och åsikter. På kvällen är vi i Vasakyrkan i Kalmar (utan LÄKO) med samtal om Salt Scout och framtiden.

Slutar: Söndag packar vi och äter frukost. Kanske hinner med ett samtal innan vi är med på Gudstjänsten i Vasakyrkan kl 10. I början av gudstjänsten är vi med i scoutinfo och förbön för oss och Patrullriks. Lite kyrkfika och sedan måste de första avvika för transport till flyget. Vi andra avslutar och utvärderar innan vi äter lunch på stan. Preliminärt lunch kl 12:30

Anmälan öppen: Länk till anmälningsformulär . Senast 1 oktober. Tänk på att resor med tåg och flyg brukar vara billigare om man har god framförhållning. Samordna gärna inom distriktet.

Frågor: Anders Brunnegård, se Kontakt nedan.

Mer information fylls på här efterhand!
och ett mail kommer till anmälda en vecka före.