Insamlingsperiod för Salt 7-28 november!

Efter en lång tid av pausade aktiviteter, verksamheter och grupper ser vi hur vår rörelse återigen blomstrar och präglas av drömmar och framtidsplaner! Salt riks hade i maj förmånen att dela ut extra bidrag till många Saltföreningar som drömde om att göra saker i sitt sammanhang. Satsningen kallade vi Saltgruvan och responsen visade sig gå långt över våra förväntningar. Ansökningar kom in och det var som att vi såg hela Sverigekartan fyllas med orden “Gud är på gång”.
Några ville kickstarta barnmusikarbetet, andra ordna en familjeutflykt. Några ville köpa in ny scoututrustning, andra ville ge möjlighet till unga att åka på läger. Den röda tråden som gick igenom alla ansökningar var längtan och drivet att få dela det livsförvandlande budskapet om Jesus Kristus till barn och unga idag.

Vi vet att barn och unga haft det tufft under pandemin. Många har upplevt stor ensamhet och saknat hopp för framtiden. Salt har den stora förmånen och uppdraget att berätta att det finns hopp. Hopp för framtiden, hopp för livet – för Jesus Kristus har gjort allt för oss.

I Romarbrevet 5:5 läser vi: Och hoppet sviker oss inte, ty Guds kärlek har ingjutits i våra hjärtan genom att han har gett oss den heliga anden.

Vi är stolta över att vara EFS barn- och ungdomsverksamhet och längtar efter att få välkomna fler unga in i vår rörelse. Genom att ge en rik gåva till oss idag kan vi fortsätta att jobba för att barn och unga ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Och sprida hopp till en ung generation.”

Rebecca Stighem
Generalsekreterare för Salt – barn och unga i EFS

 

Här kan ni hämta hem kollektupprop och affischer! 

Kollektupprop Salt 2021

Affisch 1

Affisch 2