Om-EFS-Scout-featured-image

Om Salt Scout

Redo för roliga äventyr? Sugen på att träffa nya kompisar? Vill du lära dig mer om naturen? Då har du kommit rätt, välkommen till Salt Scout!

 

Nyheter-Scout-2013-featured-image

Nytt från Salt Scout

Den 1 januari 2013 hände något stort. Då tog Salt Scout steget från att vara en del av KFUK-KFUM:s Scoutförbund till att vara en fristående samverksansorganisation med Scouterna Sverige. Detta har förstås gjort att en del saker förändrats i organisation och i vad ni som Salt Scout-kår behöver göra. Här kan du läsa om de nyheterna!

Patrullriks-featured-image

Patrullriks

Patrullriks är EFS Scout stora scoutläger som hålls vart tredje år. Nästa läger hålls 2023 på Mjösjölden i Norrbotten

Scoutledarforum-featured-image

Scoutledarutbildning

Salt vill stödja scoutkårerna med utbildningar. Här finns tips och information om aktuella utbildningar inom Salt Scout, Equmenia Scout och Scouterna.

GåmediEFSScout-featured-image

Gå med i Salt Scout

Vill ni bedriva scouting på kristen grund och antingen har eller vill starta en saltförening? Klicka in här och läs allt om hur ni kan ansluta er till Salt Scout!

Scoutfiler-featured-image

Scoutfiler

Här hittar du broschyrer, dokument, logotyper och annat som är till hjälp i arbetet med scouting i din Saltförening.

CSU-featured-image

Centrala Scoututskottet

Centrala Scoututskottet (CSU) är ett verksamhetsutskott till Salts styrelse. Det betyder att de som experter på området Salt Scout leder den delen av Salt på uppdrag av Salts styrelse. Här hittar du kontaktuppgifter till de som sitter i CSU.