SKATTEN – på äventyr med Gud

skatten_logotyp

SKATTEN är ett unikt material för söndagsskolan och andra barngrupper. Det är kreativt, det har en genomtänkt teologi och pedagogik och det tar barnets egen tro på allvar. Det finns även resurser för dig som är ledare och som vill växa vidare i din ledarroll och i din förståelse av de bibeltexter som materialet är uppbyggt kring.

 

Ny form från och med hösten 2020

Från och med hösten 2020 så ges SKATTEN ut i annan form. Läs mer om den övergången från abonnemang här.

Vi har paketerat om det material som finns på svenska så att det ska kunna vara tillgängligt för barngrupper som vill använda det. Istället för nuvarande abonnemangsform erbjuder SKATTEN paket med omkring 10 samlingar i varje. Detta kommer göra SKATTEN ännu mer lättanvänt och resurseffektivt. Allt material laddas ner online, och rekvisita kan köpas i webbutik. Häng med på nya äventyr med Gud här!: skatten.nu.

 

SKATTEN live!

I coronatid så kom längtan att få erbjuda SKATTEN till de som redan använder materialet men även nå ut till fler för att kunna ha söndagsskola på ett lättillgängligt sätt i hemmen eller med mindre resurser i kyrkorna. Mer information om dessa program som visas på EFS Play hittar du här.

 

Ge en gåva till SKATTEN – på äventyr med Gud

Vill du vara med och ge Jesus till barnen i Sverige genom söndagsskolan?

Ge en gåva på Salts bg 5790-5184. Märk betalningen: SKATTEN.

Ge en gåva med kort här!