Jesustillbarnen.se – en ny resurs för Sveriges barnledare

jesustillbarnense

Som en konkret följd av den ekumeniska barnledarkonferens som anordnades i Jönköping förra året bildades ett nationellt söndagsskolnätverk med Salt som medlem. Syftet med detta nätverk är att inspirera och samla resurser för att ge Jesus och Bibelns berättelser till Sveriges barn. Ett konkret uttryck för detta är den hemsida som lanseras i dag, och som har fått namnet Jesustillbarnen.se.

Oavsett om du är barnledare, församlingsledare eller kristen förälder kan du här finna resurser från hela bredden av Sveriges kristenhet. Det mesta av materialet är kategoriserat utifrån rubrikerna Hem, Kyrka, Skola och Samhälle, men på sidan finns även bok- och hemsidestips, forskning och statistik samt tips på utbildningar och inspirationstillfällen för barnledare.

Sist men inte minst finns det möjlighet att via sidan skicka in frågor till någon av nätverkets experter, och här finns alltifrån barnpsykologer och barnpastorer till nätexperter och grundskollärare. Ett hett tips inte minst för alla våra SKATTEN-ledare runtom i landet!

Klicka här för att komma till jesustillbarnen.se

Taggat med: , ,