Teamlinjen

Teamlinjen har paus – anmäl ditt intresse

För närvarande har Teamlinjen som har arrangerats i samverkan med Åredalens folkhögskola paus p.g.a. indragningar av resurser till folkhögskolor. Salt behöver tyvärr meddela att vi inte har någon folkhögskola som driver Teamlinjen läsåret 2024/2025. Vi tar gärna emot intresseanmälningar från både dig som vill teama och dig som företräder en församling/förening som vill ta emot team, så att vi får reda på behov och intresse. Anmäl till din Salt-koordinator eller till salt@efs.nu.

 

Om Teamlinjen

Vi tror att Sverige är i stort behov av ”heliga dårar”. Unga män och kvinnor som inte bara tänker på sig själva och sin egen bekvämlighet, utan är beredda att betala ett pris för att se fler människor komma till tro på Jesus Kristus.

Därför vi vill ge dig, som ung kristen, möjligheten att under ett år utmanas att – tillsammans med andra i samma ålder – satsa din tid, dina gåvor och din bekvämlighet i en lokal församling. Med församlingen som bas kommer du sedan att delta i det lokala ungdomsarbetet och/eller fungera som kamratstödjare på en närliggande skola.

Under hela teamåret kommer du även att ha regelbunden utbildning och kontinuerlig handledning där du får fördjupa dig i ämnen som kan bli till hjälp både i teamets arbete och i din personliga växt som kristen.