Lediga tjänster

Barn- och familjekoordinator, 80%

Salt satsar på barn och familj och erbjuder nu en ny tjänst med spännande möjligheter att driva denna utveckling. Vi söker dig som brinner för Salts vision och som är duktig på att ta fram, utveckla och driva projekt. Vi tror att du har en helhetsblick och trivs med att skapa strukturer. Stor vikt kommer att läggas vid den sökandes personlighet och gåvor.

Arbetsuppgifter:

  • Projektledning av Salts barn- och familjearbete
  • Koordinering av söndagsskolmaterialet Skatten
  • Ansvar för verksamhetens tekniska funktioner, såsom hemsida och medlemsregister
  • Inspiration och utbildning för ledare tillsammans med barn- och familjesamordnaren

Vi söker Dig som:

  • Delar Salts vision
  • Har teologisk och pedagogisk medvetenhet
  • Har god administrativ och it-relaterad kompetens
  • Har förmåga att leda projekt
  • Har god samarbetsförmåga

Du kommer att ha din arbetsplats på Salts kansli i Uppsala.

Tillträde 1 september 2021 eller enligt överenskommelse.

För tjänsten gäller lön och anställningsvillkor enligt gällande avtal mellan Arbetsgivaralliansen och bl a Vision ekumeniska.

Upplysningar om tjänsten lämnas av generalsekreterare Rebecca Stighem, 072-158 00 84/ rebecca.stighem@efs.nu. Facklig representant för Vision Ekumeniska är Stefan Nordström, 073- 541 77 82.

Ansökan skickas till: Salt, Att: Alice Harlin, Box 23001, 750 23 Uppsala. E-post: alice.harlin@efs.nu. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2021, men tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om EFS

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med visionen att se människor och samhällen förvandlade av Jesus. EFS betonar den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet.

Om Salt

Salt är EFS barn- och ungdomsorganisation. Salt vill att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Vi ser Bibeln som Guds ord och som grunden för lära och liv. Vi vill ge utrustning för kristen växt samt för mission i Sverige och utomlands.