Den lokala Salt-föreningen är grunden för Salt som organisation. Med en Salt-förening får ni en ram för att organisera er barn- och ungdomsverksamhet, få driva scouting inom Salt Scout och få bidrag från Salt och kommunen. Under den här fliken finns information och material som är bra för dig som antingen vill starta eller som redan driver en Salt-förening.

Blanketter-featured-image

Protokollhjälpen

En hjälp att skriva protokoll.

GåmediEFSScout-featured-image

Årsrapportering

I början av varje år är det dags för Salt-föreningarna runt om i landet att rapportera in verksamheten från det gångna året. Här kan ni som ansvarar för rapporteringen läsa instruktioner och skicka in er rapport!

Livet-i-föreningen-featured-image

Material för livet i föreningen

Stadgar, tips för att söka bidrag, närvaroblanketter, guide till medlemsregistret NGO, verksamhetsberättelse, mallar, tips och idéer. Allt det och annat du kan behöva för att driva Salt-föreningen hittar du här!

Starta-saltförening-featured-image

Starta en Salt-förening

Allt för dig som undrar varför du ska starta en Salt-förening och hur du går till väga.

Resurspärmen-featured-image

Resurspärmen

I Resurspärmen är en sammanställning av så gott som allt du som ledare/engagerad behöver för att kunna driva en saltförening. Resurspärmen skickas ut till alla nya saltföreningar men finns också digitalt här.  Allt från EFS och Salts organisation till underlag för strategiskt tänk kring barn- och ungdomsarbete 2010-talets värld.

Medvandrare-featured-image

Medvandrare

Ett resursmaterial om att två och två växa tillsammans i lärjungaskap.