Äventyr i bönens värld i sommar!

Böneskola2014

Kom närmare Jesus i sommar! EFS och Salt anordnar i samarbete med EFS Halmstad, Kornhill, en böneskola 25-27 juli 2014. Välkommen till en helg om bönens olika dimensioner med fokus på profetisk bön, fredag klockan 10.00 till söndag vid lunch. Passa på att semestra i Halmstad med boende på Kornhill hela vecka 30!

För ungdomar och unga vuxna kommer det vara ett lite utökat program. Vi börjar på torsdagkvällen med middag och en lära känna kväll. Det kommer också hållas en Outreach där vi får ge vidare Guds kärlek till människor i Halmstad.

Dra med hela familjen eller ett gäng kompisar och kom till Halmstad i sommar!

Måltider serveras under böneskolan på Kornhill till självkostnadspris. Om du kommer före helgen finns det möjlighet till självhushåll.

Pris: 300 kronor per bädd och natt, golvlogi 30 kronor per natt för ungdomar. Matkostnader tillkommer.

Du anmäler dig senast 15 juni här! 

 

För mer info, hör av dig till Maria Smeds: maria.smeds@efs.nu

Länk till Facebook eventet.

Taggat med: , , ,