Anmälan till nästa års barnledarkonferens har öppnat! Jönköping 6-8 mars 2015

Barnledarkonferens-2015-FB-Anmälan-är-öppen

Barnledarkonferensen 2013 var historisk. Aldrig tidigare har så många olika kyrkor, organisationer och andra aktörer tillsammans inbjudit till en nationell barnledarkonferens i Sverige. Många av de över 1000 deltagarna vittnade om en ovanligt välsignad helg – en helg av utrustning, gemenskap och stark gudsnärvaro.

 

Med barnledarkonferensen 2015 vill vi bygga vidare på allt detta. Vi tror att Gud under denna konferens vill utmana oss att ta nya steg både i relation till barnen och i vår personliga gudsrelation. Precis som förra gången är det fokus på praktisk utrustning, denna gång med ett ännu större utbud av workshops. Vi kommer också att ha gemensamma gudstjänster med ett antal nya bekantskaper bland talarna.

 

Konferensen vänder sig till dig som är, eller skulle vilja vara, barnledare. Men också till dig som är förälder och som längtar efter stöttning i att dela tron med dina egna barn. Inte minst vänder den sig till dig som är präst, pastor eller ledare med inflytande över det som gäller Guds rike och barn 0-13 år i din församling.

 

Välkommen till en helg av uppmuntran, utrustning och utmaning!

Klicka här för att komma till barnledarkonferensens hemsida!

Taggat med: , ,