Kom och fira på Salts födelsedagskalas!

Salt-10-år

Den 15 maj 2015 i Umeå brakar ett hejdundrandes födelsedags­kalas loss. Salt firar10 friska år! Vi kommer vara där, ­Jesus är där och vår gemensamma förhopp­ning är att också DU skall vara där. Ta med dig dina nära och kära, ­bekanta och obekanta, kom – ­festa loss på årsmötet och #ärs15 med oss! Till­sammans har vi möjlighet att lyfta glädje­ämnen, ­utmaningar och framtidsvisioner för att närma oss 10 år till ­rustade och peppade för vad Jesus vill göra med vårt Salt.

Välkommen på födelsedagskalas!

Födelsedagskalaset är en del av EFS och Salts gemensamma årskonferens 14-17 maj. Mer info och anmälan finns på konferens.efs.nu samt avtryck.efs.nu

Hur vill du fira Salt?

I år har vi äran att fylla 10 år. Det är stort och väl värt att fira!
En födelsedag kan innehålla mycket; ballonger, tacksamhet för år som gått, förväntan inför vad som ska komma, presenter, tårta, kanske några grattiskramar och glada tillrop? Frågan är: Hur vill du fira Salt i ditt lokala sammanhang?

Ja – låt oss fira detta år tillsammans och dela med dig av dina födelsedagsplaner genom att skicka in din grattishälsning till Salt – fota, rita, filma, klipp&klistra, skriv ner en kort hälsning och skicka till salt@efs.nu eller posta på Salts Facebook-sida taggat med #Salt10år #Saltiefs #jagärensaltare.

Under året kommer dessa grattis dyka upp, kanske på Instagram, Facebook, årskonferensen eller på något av våra läger så: håll utkik och håll födelsedagsfesten levande!

ALLA SOM SKICKAR IN EN GRATTIS-HÄLSNING HAR CHANS ATT VINNA EN TÅRTA!

Vi ser fram emot ett hejdundrande födelsedagsår tillsammans i Salt!