Dags att anmäla sig till sommarlägret Brännpunkt!

Brännpunkt-15

I sommar lanserar Salt ett helt nytt riksläger för ungdomar, Brännpunkt. Brännpunkt 2015 är lägret för dig som längtar efter mer! Mer av Faderns kärlek, Mer av Jesus och mer av den Helige Andes kraft. Lägret hålls i Kornhillskyrkan i Halmstad den 5-9 augusti och riktar sig till dig som fyller 15 i år eller är äldre. Vi tror att vi har en god Gud som längtar efter att möta oss och dela våra liv på alla områden. Det vill vi fördjupa oss i under några härliga sommardagar på västkusten.

 

Brännpunkt är en uppföljare till sommarlägret TEJP som under 10 år varit Salts stora sommarläger. Men Brännpunkt har också hämtat inspiration från det populära nyårslägret Livskraft som anordnas på fyra platser runt om i vårt land.

 

Nu är anmälan till lägret öppen och det är hög tid att anmäla sig. Läs mer och anmäl dig på Brännpunkts hemsida!