Följ Salts volontärer

Idag, den 16 september anländer Elina Ekman från Nynäshamn och Louise Granlund från Sundsvall till storstaden Buenos Aires i Argentina. Där ska de vara Jesu utsträckta händer i slumområdena Hidalgo och Martelli där organisationen Kairos har verksamhet för barn och deras familjer.

Kristoffer Lindve, Eskilstuna och Oskar Karlsson, Vejbystrand reser den 23 september till Yangon, som är huvudstad i Burma. De kommer att vara delaktiga i det arbete som bedrivs av organisationen Disciple Making Mission med engelskundervisning och församlingsplantering.

I samarbete med EFS har vi också en volontär i Tanzania placerad hos EFS-missionärerna Nora och Hannes Sandahl och deras familj i det sydcentrala stiftet. Hanna Olander från Billdal är där augusti-december för att ha förskola med två av familjens tre barn som är i förskoleåldern.

Följ volontärernas vardag via deras bloggar!

20150605MHP_9385

Bloggar: Kristoffer Lindve (t.v.) Oskar Karlsson (t.h.)
Elina Ekman (t.v.) Louise Granlund (t.h.)

bild Hanna
Hanna Olander