Ansök till Outreach Etiopien

Nu är det hög tid att ansöka till Salts Outreach som i januari 2016 äger rum i Addis Ababa, Etiopien. Resan riktar sig särskilt till dig som är ledare i något Salt-sammanhang och som vill ta nya steg i tron, fördjupas i ditt böneliv och lärjungaskap, och upptäcka nya sidor av den kristna tron genom våra syskon i Etiopien.

I 10 dagar får du vara med om möten med människor i bön, gemenskap och undervisning kring lärjungaskap. Teamet leds av en medföljande teamledare och på plats i Addis Ababa finns EFS-missionärer som ni också kommer möta. Du får möta några troende människor som tillhör en oerhört utsatt minoritet. Undervisningen hålls framför allt av syskon från denna folkgrupp, men även av EFS missionärer i Etiopien.

Deltagarantalet är begränsat till 4-6 personer, inklusive en teamledare.

Välkommen att skicka in din ansökan, senast den 7 november! Ansökningshandlingar och mer information finns under fliken Ungdom – Outreach.

Taggat med: ,