Jobba med oss på Salt riks!

Tjänster-Salt-riks-feb-16

Salt är EFS barn- och ungdomsorganisation. Salt vill att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Vi ser Bibeln som Guds ord och som grunden för lära och liv. Vi vill ge utrustning för kristen växt samt för mission i Sverige och utomlands.

På grund av föräldraledighet söker vi nu vikarier till vårt rikskansli. Med start i maj 2016 söker vi dig som vill jobba som organisationssekretare respektive kommunikatör tillsammans med oss i Uppsala. Båda tjänsterna ger dig stort utrymme att utveckla verksamheten inom ett av Sveriges större barn- och ungdomsförbund. Vi söker dig som brinner för att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus och ser din insats på Salt som ett bidrag i Kristi rike.

Välkommen med din ansökan!

 


 

Vik Organisationssekreterare Salt riks 40-70%

Brinner du för att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus och vill jobba med sådant som administration, årsmöte, insamling och föreningsutveckling? Sök tjänsten som vikarierande organisationssekretare på Salt riks! Vikariatet är från 15 maj 2016 till juli 2017 med eventuell förlängning!

Ladda ner hela annonsen här!

Vik kommunikatör Salt riks 30-60%

Vill du ansvara för att driva, utveckla och samordna Salts kommunikations- och insamlingsarbete? Sök tjänsten som vikarierande kommunikatör på Salt riks! Vikariatet är från 15 maj 2016 till juli 2017 med eventuell förlängning!

Ladda ner hela annonsen här!