EFS insamling till Salt: En ny generation missionärer

kollektupprop_insamling-salt-2016

Efter över en timmes fotbollsspel är alla svettiga. Vattenpausen är välbehövlig. I de korta samtalen om de leriga skorna och det kalla regnet byggs relationer och förtroende. Helt plötsligt kommer tron på tal och de små samtalen tystnar när Rebecka delar.

På andra sidan jorden möter Oskar de glada barnen i en förort i Burma som ska lära sig engelska. Den text som ska läsas idag är hämtad från Matteusevangeliet 28 och dagens nya ord är ”father”(fader) och ”baptize” (döpa).

Som Guds barn är vi verktyg i Guds mission. Om Gud valt att gå i döden för dig och mig för att vi ska få gemenskap med honom i evighet lämnas vi inget val – vi måste bara berätta om detta fantastiska för våra vänner och bekanta. Till jordens yttersta gräns.

Det är därför EFS finns.

Vi på Salt är stolta över att få vara EFS barn- och ungdomsverksamhet. Vi vill i vår verksamhet forma nya generationer av missionärer som bär evangeliet vidare i ord och handling. Både till regnblöta fotbollsspelare i Sverige och till glada, men lite hungriga barn, i något av våra andra missionsländer.

Var med och bär denna längtan genom att i dag ge en rik gåva till Salt riks.

 

Charlotte Erdtman
Ordförande Salt

Markus Holmström
Vik. Generalsekreterare Salt

 

EFS bankgiro 900–9903. Swish 123–901 0026. Skriv ”Salt” på talongen.

Bli månadsgivare. Det bästa sättet för enskilda att vara med och bära Salts verksamhet är att bli månadsgivare. På salt.efs.nu/ge-en-gava kan man ladda ner en blankett för detta eller starta sitt givande med e-legitimation.