Fira påsk med oss!

Nu är det äntligen påsk igen, kyrkans största högtid! Men den här påsken skiljer sig på många sätt från tidigare. Vi kanske inte kan resa som vanligt, fira som vanligt och det kan kännas tungt och tråkigt. Mitt i allt detta vill vi påminna om en sak. En sak som inte förändras – det är vad Jesus Kristus gjort för oss. Även denna påsk får vi tillsammans fira att Jesus dog på korset för våra synder och att han på tredje dagen uppstod. Halleluja!

Nu på söndag får vi tillsammans med Sofia och SKATTEN ha en riktigt glädjerik samling tillsammans, precis där vi är. Så, alla barn och vuxna, var redo! Sändningen kommer att kunna ses på www.efsplay.nu klockan 10.00. Samlingen kommer att ligga kvar på sidan, för er som vill titta senare (eller igen!). Här nedan hittar du allt material som är kopplat till samlingen, och lite extra pyssel.

Vi från Salt vill önska er en riktigt glad påsk, för KRISTUS ÄR UPPSTÅNDEN!

 

SKATTEN Påsksamling WEBB – handledning

Målarbild Skatten påsk

pärl-kors

piprensare kors

 

Extra:

Skapande Skatten Påsksamling

Prick till prick Skatten påsk

Knep och knåp Skatten påsk

Meandmyhouse paskpyssel