KALLAD 2022

vikör-04

KALLAD – för en tid som denna 

Det har varit rubriken för konferensen sedan planeringen startade 2018. Vad vi inte visste var att en tid som denna skulle präglas av att ställa om och ställa in. Vi har trots det hållit kvar vid visionen om att samla människor från olika sammanhang, åldrar och traditioner för att fokusera på den gemensamma längtan om att leda den unga generationen mot en god morgondag.

Med stor glädje kan vi säga välkomna till Kallad 2022! Den 18-20 mars får vi tillfälle att samlas i Filadelfiakyrkan i Örebro för att uppmuntra och lyfta varandra i en tid som denna. Vi är så glada över att få bjuda in till en helg fylld av god undervisning, gemenskap, gudstjänster, möjlighet att dela erfarenheter och drömmar, en plats för att mötas med ditt eget sammanhang och med nya människor.

Du hittar all info och anmäler dig på www.kallad.nu!