Regionala dagar med Jesus till barnen-nätverket

På temat VAR DAG inbjuder lokala kyrkor, nätverket Jesus till barnen och Bilda till dagar av inspiration, undervisning, samtal och seminarier. Församlingsledare, förälder, pastor/präst, barnledare… det här får du inte missa! Boka in tillsammans med fler i er kyrka och förening, det blir en givande gemensam upplevelse.

Vid dessa tillfällen kommer Rachel Turner finnas med på ett hörn. Med sin humor, rika erfarenhet och uppmuntrande undervisning blev Rachel en väldigt uppskattad talare på Jesus till barnen-konferensen i februari 2023. 

 

KRISTIANSTAD 10 FEBRUARI – ÖSTERMALMSKYRKAN
BORÅS 2 MARS – PINGSTKYRKAN
STOCKHOLM 16 MARS – BOTKYRKA PINGST
UMEÅ 23 MARS – KORSKYRKAN
FALUN 13 APRIL – LUGNETKYRKAN

 

jesus till barnen regdagar24

Till anmälan

Affisch Regionala Dagar 2024