Nu samlar vi in till Salt!

Salt är en Jesusrörelse! Visionen är att barn och unga ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Både stora evenemang såsom årsmöteskonferensen och den personliga kontakten med grupper, regioner och distrikt är viktiga för att stötta unga kristna, uppmuntra ledare samt stärka identiteten som barn och unga i EFS.

 

Så här säger Måns Arvidsson, som är ordförande i Salts riksstyrelse:

EFS första föreningar växte så det knakade. Mycket har förändrats, men samtidigt ingenting. Det är fortfarande rent och klart evangelium som skapar rörelse: Gud blir människa, kallar dig till sig, dör för dig och sänder dig. För en tid som denna har Salt under året arbetat för att på nytt bli den rörelse vi tror Gud kallar oss att vara. Vi kommer satsa allt, varje beslut och krona, på att vinna en ny generation för Kristus, vars kors är värt allt. Ett samstämmigt årsmöte sade därför: »Här är vi, sänd oss«.

De kommande veckorna (18 augusti -15 september) fokuserar EFS insamlingskampanj på oss, Salt – barn och unga i EFS. Vi hoppas att många vill vara med och ge generöst till Salt. Vill ni vara med och ordna en insamling? Ni hittar insamlingsmaterial på efs.nu/aktuell-insamling/

Swisha 123 393 09 55 eller ge via bankgiro 5790-5184. Skriv Salt i meddelandet.

Stort tack för din gåva!