GRATTIS SALT! 10 ÅR!

Salt-fyller-10-år-idag

Salt – barn och unga i EFS fyller idag 7 maj 2015 10 år!


Idag är det 10 år sedan Salt bildades. Det var en lördag på EFS årskonferens i Sundsvall som vi firade med ett stort kalas. Så mycket har hänt sedan dess. Så många människor har fått höra om Jesus och Gud själv har visat sin kärlek på så många sätt!

Nästa fredag, 15 maj, firar vi med ett 10-årskalas på EFS och Salts årskonferens i Umeå. VÄLKOMMEN!

Skicka in din grattishälsning till Salt – fota, rita, filma, klipp&klistra, skriv ner en kort hälsning och skicka till salt@efs.nu eller posta på Salts Facebook-sida taggat med #Salt10år #Saltiefs #jagärensaltare.

HÅLL UTKIK!
I samband med firandet lanserar Salt flera nya profilprodukter och dessutom en liten bok där vi berättar om delar av allt som hänt dessa 10 år. 

Taggat med: , ,