Lediga tjänster

Projektkoordinator Salt riks 50–80%

Salt är på väg in i en ny fas och med det följer nya behov. Vi söker därför dig som brinner för Salts vision och som är duktig på att ta fram, utveckla och driva projekt. Stor vikt kommer att läggas vid den sökandes personlighet och gåvor.

Arbetsuppgifter:
  • Samordning av och strategiarbete kring läger, konferenser och andra satsningar
  • Lärjungaträning och ledarutbildning inom Salt
  • Diverse administrativa uppgifter
Vi söker Dig som:
  • Delar Salts vision
  • Har erfarenhet av läger och konferenser, gärna i Salts regi
  • Har förmåga att leda och driva projekt och arbetsgrupper
  • Brinner för att utrusta människor, inte minst ledare
  • Är organiserad och har administrativ kompetens

Du kommer att ha din arbetsplats på Salts kansli i Uppsala.

Tillträde 1 februari 2018 eller enl ök.

För tjänsten gäller lön och anställningsvillkor enligt gällande avtal mellan Arbetsgivaralliansen och bl a Vision ekumeniska.

Upplysningar om tjänsten lämnas av generalsekreterare Johanna Björkman, 0721-580084/ johanna.bjorkman@efs.nu. Facklig representant för Vision Ekumeniska är Matilda Mäkelä Olofsson, matilda.m.olofsson.nu.

Ansökan skickas till: Salt, Att: Linnéa Olsson, Box 23001, 750 23 Uppsala. E-post: linnea.olsson@efs.nu. Sista ansökningsdag är 15 januari 2018 men tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

 

Ideellt ansvarig för utbildningen Trygga möten i Salt och Salt Scout

I en värld av näthat, mobbing och sexuella trakasserier behöver vi göra allt vi kan för att skapa trygga mötesplatser för barn. Där ledare och barn tillsammans kan arbeta proaktivt för att möta sina medmänniskor med kärlek och respekt.

Scouternas utbildning Trygga möten är ett bra sätt att arbeta proaktivt med detta och Salt rekommenderar att alla ledare går kursen. Nu söker vi dig som inom Salt och EFS ideellt vill arbeta med att samordna och utbilda i Trygga möten inom vår rörelse.

Vi söker en eller flera personer som brinner för att förmedla kunskap till andra, har god kännedom om EFS och Salt och kan delta i en fortbildning 10-11 februari 2018. Du får gärna har erfarenhet av att hålla Trygga möten-utbildningar.

Uppdraget är ideellt men alla dina utlägg i uppdraget står Salt för.

Anmäl ditt intresse genom att berätta lite om dig i ett mail till scout@EFS.nu eller ring Markus Holmström 0721-580282 senast 10 januari!