Lediga tjänster

Salt söker projektkoordinator för förening och scout, 40 %

Salts vision är att barn och unga ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Vår organisation bygger på föreningsstruktur och därför söker vi nu en person som har hjärta för hjälpa och stödja våra lokala föreningar. Tjänsten kommer också innebära ett ansvar för soutfrågor, varför vi tror att du brinner för scouting. Vi tror också att du är en strukturerad person, med en god retorisk förmåga i tal och skrift samt innehar god kännedom om Salt och EFS.

Kontakt: Amanda Vadian, vik. generalsekreterare, amanda.vadian@efs.nu, 072-158 00 84

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: 40 %

Facklig representant för Vision-ekumeniska är Matilda Mäkelä Olofsson, 018–430 25 16.

Ansökan skickas senast 4 augusti 2019 till linnea.olsson@efs.nu.

Vi förbehåller oss rätten att anställa innan tidsfristen.

 

Om EFS

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med visionen att se människor och samhällen förvandlade av Jesus. EFS  betonar den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet.

Om Salt

Salt är EFS barn- och ungdomsorganisation. Salt vill att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Vi ser Bibeln som Guds ord och som grunden för lära och liv. Vi vill ge utrustning för kristen växt samt för mission i Sverige och utomlands.