Lediga tjänster

Ekonom 100 %

Vill du bli en del av temet på EFS och Salts kansli i Uppsala?

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierat arbete som redovisningsekonom på Salt och EFS. I uppgiften ingår bland annat kund- och leverantörsreskontra, kontering och registrering av vissa underlag, avstämningar och kontakter med externa parter såsom bank, revisorer etc. Du arbetar nära Salts medarbetare samtidigt som du är en del av arbetsgruppen på administrativa avdelningen tillsammans med bland annat ekonomer, löneadministratörer och givarservice.

Ladda ner annonsen här

EFS Västsverige söker Distriktskonsulent, vikariat 80%

Vill du vara med och förverkliga EFS vision att göra Jesus känd, trodd, älskad och efterföljd? Just nu söker vi en vikarierande distriktskonsulent till EFS Väst, är det du?

Som distriktskonsulent kommer du att bli spindeln i nätet och fungera som en länk mellan föreningar, ledare och medlemmar i distriktet, som sträcker sig från Halmstad till norra Värmland. Målgruppen för ditt arbete är barn och ungdomar. Du kommer både att vara med och planera och delta på läger och konferenser, men även vara ett stöd för dem som själva vill göra eller planera något. Du kommer att besöka föreningar både för att stärka relationerna med EFS och för att konkret stötta och inspirera föreningarna i deras arbete.

Distriktsexpeditionen är placerad på Hjälmareds folkhögskola utanför Alingsås men det finns även möjlighet att arbeta i Göteborg.

Ladda ner annonsen här