Läger är viktigt i Salt. På riksplanet satsar vi i första hand på lite större läger och konferenser som scoutlägret Patrullriks och nyårslägret Livskraft. Och, förstås, Salts och EFS gemensamma årskonferens med ungdomsspår.

Dessutom har Salt några längre program för dig som vill. Vi anordnar en inspirerande Outreachresa till Etiopien och Burma (Myanmar) och så finns Teamlinjen som är en teamträningsskola via Åredalens folkhögskola.

All Salts verksamhet hoppas vi att Jesus ska få vara huvudattraktionen på våra läger, konferenser och missionsprogram. Vår erfarenhet säger att han är värd det!

Saltplus

SaltPlus

Saltplus är en möjlighet för dig att växa som lärjunge, och hjälpa andra att också göra det.

Livskraft-featured-image

Livskraft

Nyårslägret Livskraft arrangeras vid årsskiftet på tre platser runt om i Sverige. Helsingborg, Umeå, Älvsbyn.

Volontärprogrammet-featured-image

Internationellt

I kontakt med Salt och EFS internationella systerkyrkor och partners ges nya perspektiv på kyrka, ett missionellt kristet liv samt samhälle och globala frågor. Här hittar du inspiration och resurser för internationella kontakter.

TJG-featured-image

Teamlinjen

Vill du vara med och sprida Guds kärlek i skolvärden i Sverige och samtidigt växa som ledare och i din tro? Teamlinjen är en teamträningsskola i samarbete med Åredalens folkhögskola.