Läger är viktigt i Salt. På riksplanet satsar vi i första hand på lite större läger och konferenser som scoutlägret Patrullriks och nyårslägret Livskraft. Och, förstås, Salts och EFS gemensamma årskonferens med ungdomsspår.

Dessutom har Salt några längre program för dig som vill. Vi anordnar en inspirerande Outreachresa till Etiopien och Burma (Myanmar) och så finns Teamlinjen som är en teamträningsskola via Åredalens folkhögskola.

All Salts verksamhet hoppas vi att Jesus ska få vara huvudattraktionen på våra läger, konferenser och missionsprogram. Vår erfarenhet säger att han är värd det!

Livskraft-featured-image

Livskraft

Nyårslägret Livskraft arrangeras varje årsskifte på fyra platser runt om i Sverige. Helsingborg, Uppsala, Umeå, Älvsbyn.

TJG-featured-image

Teamlinjen

Vill du vara med och sprida Guds kärlek i skolvärden i Sverige och samtidigt växa som ledare och i din tro? Teamlinjen är en teamträningsskola i samarbete med Åredalens folkhögskola.

outreach-featured-image

Outreach

Outreachen är en teamresa som växlar mellan att gå till Burma (Myanmar) och Etiopien i början av januari varje år där du som deltagare får fördjupa ditt böneliv och lärjungaskap genom att upptäcka nya sidor av den tron i mötet med kristna syskon i ett annat land.