Teamlinjen

Teamlinjen 2016

Vi tror att Sverige är i stort behov av heliga dårar. Unga män och kvinnor som inte bara tänker på sig själva och sin egen bekvämlighet, utan är beredda att betala ett pris för att se fler människor komma till tro på Jesus Kristus.

Därför vi vill ge dig, som ung kristen, möjligheten att under ett år utmanas att – tillsammans med andra i samma ålder – satsa din tid, dina gåvor och din bekvämlighet i en lokal församling. Med församlingen som bas kommer du sedan att delta i det lokala ungdomsarbetet och/eller fungera som kamratstödjare på en närliggande skola.

Under hela teamåret kommer du även att ha regelbunden utbildning och kontinuerlig handledning där du får fördjupa dig i ämnen som kan bli till hjälp både i teamets arbete och i din personliga växt som kristen.

 

Åredalen FHSK logotypFrån och med hösten 2013 så anordnas Teamlinjen som en kurs på Åredalens folkhögskola. Det innebär att teamåret är CSN-berättigat om man i övrigt uppfyller de krav som CSN har för att ge bidrag.

Ledarutbildningen är uppdelad i gemensamma utbildningsveckor och handledarledd undervisning på teamplatsen. Läsåret börjar med nästan 3 veckors utbildning och introduktion i mitten av augusti och fortsätter därefter på respektive teamplats.

Om du representerar en församling eller förening som är intresserad av att ha ett team är du välkommen att kontakta oss.

 

Läs mer på: aredalensfhsk.se/utbildningar/teamlinjen