Rikskollekt till Salt på söndag 11 maj

Rikskollekt-till-Salt-140511

Salt är en barn- och ungdomsorgansation inom Svenska kyrkan och på söndag den 11 maj 2014 får Salt del av en rikskollekt. Det betyder att hälften av den kollekt (de pengar) som samlas in i kyrkorna i Svenska kyrkan nu på söndag går till Salt. (Den andra halvan går till Credo)

 

Det är en fantastisk möjlighet för Salt att kunna använda de pengar som samlas in på söndag för att barn och ungdomar i Sverige och utomlands ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Exempelvis går pengarna rent konkret till att möjliggöra söndagsskolematerialet SKATTEN, att ge möjligheten för ungdomar att åka på missionsresor utomlands (läs en artikel om det här), att driva scouting inom Svenska kyrkan och att ordna större läger för ungdomar.

 

Vill du stötta Salt genom att ge pengar kan du alltså göra det i kollekten på söndag. Du kan också göra det här på webben eller till och med bli månadsgivare. Mer info finns här!

 

Kollektupprop för söndagens rikskollekt finns här!

Mer info om rikskollekterna i Svenska kyrkan finns här.

Du kan ge en gåva här och nu genom att klicka här!

 

Tack!

Taggat med: , , ,