Skatten – på äventyr med Gud

skatten_logotyp

Skatten är ett unikt material för söndagsskolan och andra barngrupper. Det är kreativt, det har en genomtänkt teologi och pedagogik och det tar barnets egen tro på allvar. Det finns även resurser för dig som är ledare och som vill växa vidare i din ledarroll och i din förståelse av de bibeltexter som materialet är uppbyggt kring.

 

Ny form sedan hösten 2020

Sedan hösten 2020 ges Skatten ut i annan form. Läs mer om övergången från abonnemang här.

Vi har paketerat om det material som finns på svenska och gjort det mer tillgängligt för barngrupper som vill använda eller testa på Skatten. Istället för den tidigare abonnemangsformen erbjuder vi nu digitala Skatten-paket med 6-12 samlingar i varje. Paketen innehåller utskriftsbara PDF:er med unika moment och kopieringsunderlag, men också ljud- och videofiler som tillhör samlingarna. Detta gör Skatten ännu mer lättanvänt och resurseffektivt. Allt material laddas ned online, och rekvisita kan köpas i webbutiken. Häng med på nya äventyr med Gud!

 

Skatten LIVE!

Under pandemin kom en längtan efter att få erbjuda Skatten till de som redan använder materialet men även nå ut till fler för att kunna ha söndagsskola på ett lättillgängligt sätt i hemmen eller med mindre resurser i kyrkorna. Mer information om dessa program som visas på EFS Play hittar du här.

 

Ge en gåva till Skatten – på äventyr med Gud

Vill du vara med och ge Jesus till barnen i Sverige genom söndagsskolan?

Ge en gåva på Salts BG: 5790-5184. Märk betalningen med ”Skatten”.

Ge en gåva med kort här!