Häng med på söndagsskola med SKATTEN – på äventyr med Gud!

Tillsammans med Sofia Svensson och SKATTEN får vi ha en söndagsskolesamling med varandra, precis där vi är! Programmet som sänds online innehåller Bibel-berättelse, bön och eftertanke, uppdrag (skapande m.m.) samt sång och rörelse. Material kan laddas ner här och förberedas inför att ni har samlingen i hemmet och går på äventyr med Gud!

 

länk till programmen

EFS Play efsplay.nu eller via Youtube

 

Ladda ner material som är kopplat till samlingarna här

Andra advent, 20 december kl. 9.00 sänds ”I dag har frälsaren fötts i Betlehem”, Lukasevangeliet 2:1-20, en Julsamling för hela familjen.

Uppdrag skapande

Finn fem fel

Knep och knåp – hitta ord

Knep och knåp – hitta vägen

Knep och knåp – prick till prick

Ordkryss

målarbild från BIAL

 

”Gud tar hand om sitt folk”, 2 Moseboken 16:11–18, om när Gud ger folket manna i öknen.

SKATTEN-webb Handledning _Gud tar hand om sitt folk_

LEKTIPS

BAKTIPS

 

“När ni ber”, Matteusevangeliet 6:7-14, om bönen Vår Fader.

Skatten-samling 10 maj När ni ber

 

”Kristus är uppstånden!”, Påsksamling

Material till påsksamling med Skatten

 

köp SKATTEN-paket och Salta sånger

SKATTEN är ett Bibel-fokuserat material för samlingar med barn i åldern 3-10 år. Tillsammans får vi höra och upptäcka vad Gud vill berätta genom Bibeln och vad det kan betyda i våra liv. SKATTEN-materialet säljs i paket som innehåller tolv Bibel-texter som samlingen bygger på och laddas ner online. Det finns ett särskilt julpaket! Läs mer och köp hos SKATTEN.

I SKATTEN:s Julsamling sjungs sången ”Ära Gud i höjden” från Salta sånger! Ett sånghäfte med 36 sånger. Häftet är tänkt att kunna användas både i barnkörer och andra barngrupper – liksom, förstås, därhemma. Salta sånger kan köpas i Salts webbutik.

 

Mer för barn!

På EFS play finns fler samlingar för barn som produceras i olika lokala sammanhang. Nu i adventstid kan du följa adventskalendern ”Maja och de (o)vise männens juläventyr” från Johannebergskyrkan i Göteborg.