Stötta Salts arbete – EFS samlar in pengar till Salt

Insamlingsperiod-Salt-2014

Visste du att Salt nu är inne på sitt tionde levnadsår? Under 2005 började vi att i eget namn salta EFS och Svenska kyrkan med barn- och ungdomsverksamhet. Sedan dess har nästan 150 föreningar anslutit sig (varav flertalet tillkommit under det senaste året!), vi har arbetat med att bygga upp både en verksamhet och en organisation och framförallt har vi fått se mängder av olika initiativ för att Guds rike ska växa i Sverige.
Bland våra senaste sådana initiativ kan nämnas barnkörkonceptet Soul Children, musikmaterialet Kom sjung för full hals och planeringen inför ett nytt sommarläger för ungdomar! Och sedan tidigare har vi ju arbetet med volontärprogram, söndagsskola, ungdomsteam, scouting…

Salt är en egen och fristående organisation som bär sin ekonomi utan bidrag från EFS. Men EFS har som ändamål för en av sina fem insamlingsperioder under året att samla in pengar till Salt. Den insamlingsperioden är nu under november och har temat ”På äventyr med Gud”.

Vill du vara med och stötta det som Salt gör – i Sverige och utomlands? I så fall får du hemskt gärna ge en gåva! Du kan tex:

Som organisation är vi också i stort behov av dina och andras förböner. Allt för att Jesus ska kunna bli synliggjord genom det som är Salts verksamhet.

Klicka här för att se hur du kan ge en gåva till Salt!

Ladda ner ett kollektupprop här!

Ladda ner EFS insamlingsaffisch för denna insamling här!

Ladda ner Salts insamlingsaffisch här!

Taggat med: , ,